Tarieven

Je kan per week een half uur les nemen of drie kwartier. Voor beginnende en jonge gitaristen is een half uur vaak lang genoeg. Ik geef privéles, maar ook in groepen van maximaal drie leerlingen. Je kan dus ook les nemen samen met vrienden of vriendinnen. Dat is dan wel akoestisch, elektrisch met z’n drieën maakt zeker in het begin te veel lawaai…  (voor de buren). Er is geen verschil in tarieven voor gitaarles of gitaarcoaching, ik vind het namelijk allebei even leuk om te doen!

In principe krijg je bij mij elke week les, zeker als je als beginnend gitarist op gitaarles komt. Voor (meer) gevorderde gitaristen en gitaarcoaching kunnen we eventueel andere afspraken maken. Neem daarvoor contact met me op.

Tarieven voor leerlingen onder de 21 jaar per les:

Individueel Groepsles 2 Groepsles 3
Half uur 15,- 25,-
Drie kwartier 20,- 30,- 37,50,-

 

Voor leerlingen boven de 21 jaar moet ik helaas BTW rekenen. Tarieven voor leerlingen boven de 21 jaar inclusief BTW per les:

Individueel Groepsles 2 Groepsles 3
Half uur 18,15,- 30,25
Drie kwartier 24,20,- 36,30

Betaling per maand op de eerste les van de maand. Tijdens schoolvakanties wordt er geen les gegeven aan schoolgaande leerlingen, tenzij anders is afgesproken. Lessen voor volwassenen kunnen in principe gewoon doorgaan tijdens de vakanties.