Gitaarlinks Den Haag

Op deze pagina vind je handige links die met gitaar of muziek in Den Haag te maken hebben. Het is natuurlijk lang niet compleet, maar daar wordt aan gewerkt.

Gitaarwinkels

De mooiste gitaarwinkel van Den Haag, Max Guitarstore. Eerst lekker wegdromen bij Gibson’s die je toch niet kan betalen en vervolgens gewoon een goede gitaar bij ze kopen.

De leukste gitaarwinkel van Den Haag, Guitar Chop Shop. Naast dat ze goeie spullen hebben is het ook een fijn adres voor reparaties, afstelbeurten en andere dingen die wel af en toe moeten bij een gitaar maar die je liever laat doen door iemand die er verstand van heeft. En Sander heeft errug veel verstand van gitaren!

De grootste gitaarwinkel van Den Haag, Rockpalace. Need I say more…

Qua winkeloppervlak misschien wel de kleinste gitaarwinkel van Den Haag, de Guitarlounge. Angelo bouwt hele mooie gitaren!

De meest akoestische gitaarwinkel van Den Haag, Casa Benelly. Alles op het gebied van holle gitaren en snaarinstrumenten. Van archtops tot flamencogitaren, van dreadnoughts tot banjo’s (ook leuk!), ze hebben het.

Meer dan alleen gitaar,  maar een goed adres voor bladmuziek, muziekboeken  en muziekpapier is Albersen Muziek op de Valeriusstraat.

Oefenruimtes

Veel plek, goed bereikbaar, betaalbare en fijne ruimtes. Het Haags Popcentrum is een begrip in Den Haag.

Ook goed bereikbaar en net zo’n begrip (vast wel van Kaderock gehoord bijvoorbeeld) is Musicon. Ook nog eens leuke jamsessies!

Achter station Hollands Spoor is Musiclab te vinden. Handig voor mensen die met de trein komen 😉

Niet echt Den Haag, maar wel fijne ruimtes. De Boerderij in Zoetermeer, tram 3 stopt voor de deur.

In Scheveningen (is dat wel Den Haag dan???) heb je de Scheveningse Muziekschuur, new in town!